Luchtfotografie van uit een helikopter

Wilt u de wereld vastleggen vanuit een uniek perspectief? Met deze service bieden wij fotografen en particulieren de kans om adembenemende luchtfoto’s te maken tijdens een onvergetelijke helikoptervlucht. Onze professionele piloten staan klaar om u te begeleiden bij het vastleggen van die perfecte opname, terwijl u zweeft in onze Birds.

Onze dienst omvat niet alleen het maken van luchtfoto’s in België tijdens een helikoptervlucht, maar strekt zich ook uit tot Frankrijk, waar we beschikken over de vereiste vergunningen. Of het nu gaat om het vastleggen van woningen, bedrijven, projecten in aanbouw, verkavelingen, havens, ziekenhuizen, monumenten, kunstwerken, of zelfs groepsfoto’s, onze helikopters zijn er klaar voor.

Elke luchtfoto wordt genomen volgens uw specifieke wensen tijdens de helikoptervlucht, of het nu gaat om gedetailleerde close-ups of algemene overzichtsfoto’s. Alle foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd, perfect voor gebruik op uw website of in drukwerk.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot luchtvideo-opnamen tijdens onze helikoptervluchten. Voor uiterst stabiele en hoogwaardige beelden kunnen we een externe camera aan de helikopter bevestigen, wat zorgt voor indrukwekkend stabiele luchtbeelden. Laat TORAN uw blik op de wereld verheffen met een onvergetelijke helikoptervlucht!