Luchtfotografie van uit een helikopter

We bieden luchtfotografie aan met behulp van helikopters. Niet alleen in België maar ook in Frankrijk beschikken we over de nodige vergunningen voor luchtfotografie.

U kunt als fotograaf een helikopter huren om luchtfoto’s te maken, maar ook als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor het nemen van luchtfoto’s. Onze eigen fotograaf verzorgt dan volledig de fotoreportage.

Enkele voorbeelden waarvoor onze helikopters worden ingezet: het nemen van luchtfoto’s van woningen, bedrijven, projecten in aanbouw, verkavelingen, havens, ziekenhuizen, monumenten, kunstwerken, groepsfoto’s enz …

De luchtfoto’s worden genomen naargelang uw wensen, in detail, een algemene foto… Alle foto’s worden in hoge resolutie doorgestuurd, ideaal om gebruikt te worden op uw website of voor drukwerk.

Luchtbeelden (video) behoren ook tot de mogelijkheden. Voor heel stabiele en hoog kwalitatieve beelden kunnen we een externe camera monteren aan de helikopter. Dergelijke camera zorgt voor mooie stabiele luchtbeelden.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!