27 & 28 juli - Luchtdoop vanaf €65 -
Fly-In Balen/Keiheuvel
Helikopterrondvlucht met vertrek van uit Wevelgem, Knokke, St-Truiden of Antwerpen2024-05-30T15:08:18+00:00

Vlieg met ons mee…

U geniet, wij besturen. Van bovenaf ziet de wereld er nog prachtiger uit. Verken het luchtruim met een professionele TORAN-piloot aan uw zijde, in vluchten die vanaf een half uur duren.

Kies uit onze vaste routes of stel zelf een traject samen, bijvoorbeeld boven uw huidige woonomgeving of geboorteplaats.

💡 Verras iemand speciaal met het ultieme geschenk van vrijheid en avontuur: een TORAN cadeaubon

 • Ontdek de prachtige Oostkust vanuit de lucht, met panoramische uitzichten over Knokke, Zeebrugge, Brugge en Damme. Deze helikoptervlucht biedt een uniek perspectief op de natuurlijke schoonheid en historische steden van de regio.
 • Vlieg over de idyllische landschappen van de Vlaamse Ardennen en ontdek charmante steden zoals Ronse, Oudenaarde, Geraardsbergen en Doornik. Deze helikoptervlucht combineert natuurlijke pracht met cultureel erfgoed voor een onvergetelijke ervaring.
 • Verken de historische slagvelden rond Ieper en Diksmuide vanuit een uniek luchtperspectief met deze helikoptervlucht. Bewonder de Tyne Cot Cemetery, Essex Farm Cemetery, de Menenpoort en De Lakenhalle en herleef belangrijke momenten uit onze geschiedenis.
 • Jouw Droomvlucht op Maat

  Vanaf  450,00
  Kies voor een helikoptervlucht op maat met TORAN, vertrekkend vanuit Kortrijk/Wevelgem, Antwerpen/Deurne, Sint-Truiden/Brustem, of Knokke/Westkapelle. Ontwerp uw eigen route in binnen- of buitenland voor een unieke ervaring van 30 minuten tot 3 uren in de lucht, begeleid door een professionele piloot.
 • Majestueuze Kastelen Tour

  Vanaf  450,00
  Ervaar de magie van België's meest indrukwekkende kastelen vanuit de lucht met deze helikoptervlucht. Zweef over het Kasteel van Alden Biesen, Kasteel van Ooidonk en Kasteel Freÿr, en ontdek hun historische grandeur en architecturale schoonheid.
 • Ontdek de unieke schoonheid van de Belgische Westkust met een helikoptervlucht over de kustlijn, inclusief de havens van Nieuwpoort en Oostende. Geniet van adembenemende uitzichten op stranden en kuststeden vanuit een spectaculair perspectief.
 • Verken Brussel, de hoofdstad van Europa, vanuit de lucht met een speciaal uitzicht op het Atomium en boven het magische Zoniënwoud. Deze helikoptervlucht biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne dynamiek.
 • Ontdek de betoverende stad Gent vanuit een uniek luchtperspectief, met uitzicht op historische architectuur en levendige stadsdelen. Deze helikoptervlucht is een perfecte gelegenheid om de rijke geschiedenis en cultuur van Gent te ervaren.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!

Title

Go to Top