TORAN Heli Services & Academy

Er is niets beters om de stress en de aardse zorgen van elke dag te vergeten dan uw dromen een hoge vlucht te laten nemen. Voortaan ligt de eeuwenoude droom van de mens om te vliegen zo binnen handbereik. Toran Heli Services & Academy biedt u een helikoptervlucht aan tegen een zeer betaalbare prijs. Wilt u zelf de stuurknuppel vasthouden? No problem, you’re in command!

U kunt bij Toran Heli Services & Academy terecht voor helikoptervluchten zowel individueel als voor groepen (luchtdopen), vlieginitiaties (zelf vliegen) en voor het behalen van een brevet als helikopterpiloot. Ook om een helikopter te huren, om zelf een helikopter te besturen, een helikopter luchtdoop te maken of uw eerste helikopter vliegles te krijgen.

Kennismaken met helikoptervliegen? Boek nu één van onze arrangementen:

Wie – Wat – Waar?

De thuisbasis van Toran Heli Services & Academy is op het vliegveld van Kortrijk (Wevelgem). Daarnaast bieden we ook helikoptervluchten aan vanuit Knokke, Oostende, Sint-Truiden, Meerbeek en Antwerpen. De vertreklocatie van de vlucht is afhankelijk van de omgeving die u wenst te overvliegen.

U kan een vlucht aankopen via een de webshop of u kan meteen de datum vastleggen. Een helikoptervlucht met vertrek van op een weide bij u in de buurt behoort ook tot de mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer info en prijzen voor een helikoptervlucht of opleiding tot helikopterpiloot en wie weet start je binnenkort met je eigen business in het helikoptervliegen op.

Enkele sfeerbeelden:

Gezichten achter Toran Heli Services & Academy:

Matthias Decleer
Matthias DecleerManaging Partner
Arno Soete
Arno SoeteManaging Partner
Wim Decleer
Wim DecleerNon-Executive Partner
Marc Lambert
Marc LambertFounder