TORAN Heli Services & Academy

Al sinds het begin van de mensheid dromen we ervan om te vliegen. Om onze aarde van bovenaf te zien en te voelen wat vogels voelen — grenzeloze vrijheid. TORAN wil die droom toegankelijk maken voor iedereen. Want de lucht is van ons allemaal. Vliegt u mee?

Ontsnap aan de dagelijkse stress en laat uw dromen werkelijkheid worden. Wij bieden niet alleen betaalbare helikoptervluchten, maar geven u ook de kans om, indien gewenst, zelf achter het stuur te kruipen.

Let your dreams take flight!

AIR SERVICES

Verken ons uitgebreid aanbod: schilderachtige rondvluchten, opwindende initiatievluchten, luchtdoop, luchttaxi, restaurantvluchten, inspectievluchten en luchtfotografie voor een uniek perspectief.

Op zoek naar het ultieme cadeau? Geef een cadeaubon van TORAN en schenk een onvergetelijke ervaring: een adembenemende beleving, hoog boven de alledaagse wereld.

THE ACADEMY

Droomt u ervan zelf piloot te worden? Neem deel aan één van onze infodagen en zet de eerste stap naar uw brevet als helikopterpiloot. En voor degenen die al kunnen vliegen, bieden we ook helikopterverhuur aan.

Kennismaken met helikoptervliegen?
Boek nu één van onze arrangementen.

Wie – Wat – Waar?

Onze thuisbasis bevindt zich op het vliegveld van Kortrijk (Wevelgem), maar wij opereren ook vanuit locaties zoals Knokke, Sint-Truiden en Antwerpen. De keuze van de vertreklocatie hangt af van uw voorkeur voor de te overvliegen omgeving.

Boek uw vlucht snel en eenvoudig via onze webshop. Zelfs vertrekken vanaf een weide bij u in de buurt behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie en prijzen over onze vluchten en opleidingen, neem gerust contact met ons op. Wie weet begint u binnenkort aan uw eigen avontuur in de helikoptervliegwereld.

Enkele sfeerbeelden:

Gezichten achter TORAN Heli Services & Academy:

Samen vliegen we sterker.

“Wil je snel gaan, ga dan alleen.
Wil je ver komen, ga dan samen.”

luidt het bekende Ethiopische spreekwoord. Bij TORAN gaan we resoluut voor dat laatste. We bundelen onze krachten en streven samen naar nieuwe hoogtes. Snel mag ook, maar als we moeten kiezen, doen we de dingen liever goed. En grondig. Zo ben je altijd in goede handen.

Matthias Decleer
Matthias DecleerManaging Partner
Arno Soete
Arno SoeteManaging Partner
Wim Decleer
Wim DecleerNon-Executive Partner
Marc Lambert
Marc LambertFounder