Zelf vliegen met een helikopter van uit Wevelgem, Knokke2023-11-07T13:15:50+00:00

U droomt er van om zelf eens te vliegen?

Tijdens een initiatievlucht kan u kennis maken met het helikoptervliegen. De vlucht bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Het eerste half uur blijven we aan de grond bij de helikopter. U leert het toestel beter kennen, krijgt uitleg over de besturing en de instrumenten. Samen met de instructeur doet u de preflight check en de startup procedure.

Daarna volgt het praktische gedeelte, zelf vliegen! De helikopter is uitgerust met dubbele besturing. Aan de hand van oefeningen leert u de helikopter besturen. De duurtijd van de vlucht is naargelang uw keuze. U kan een helikopter initiatie nemen van 30 min, 45 min of 60 min vlucht (met vooraf 30 min briefing).

Indien u kiest voor 60 min vlucht, dan wordt deze meestal opgesplitst in 30’ initiatie en 30’ sightseeing. Een heerlijke ontspanning na de inspanning!

Ideaal als geschenk, ongetwijfeld een unieke belevenis! Vraag bij uw boeking naar een cadeaubon.

  • Wevelgem, Knokke, Sint-Truiden of Antwerpen

  • 1 of 2 personen

  • Op afspraak
  • Cadeaubon mogelijk

  • INITIATIEDAG KORTRIJK - KNOKKE - ANTWERPEN - SINT-TRUIDEN Vlieg volledig zelf met hulp van een professionele instructeur! Locatie en data kan u terugvinden in de selectiemenu. Hoe gaan we te werk? Eerst gaan we van start met een briefing van ongeveer 30 min waarbij u uitleg krijgt hoe een helikopter werkt en vooral hoe deze bediend wordt. Daarna gaat u in het totaal 40 minuten de lucht in, waarvan u 20 minuten zelf aan de controls zal plaatsnemen en dus effectief de helikopter zelf zal mogen besturen! Ook zal u 20 minuten kunnen meevliegen waarbij u zal kunnen genieten van het uitzicht! Meer info op: https://toran.be/aero/infodag/

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!

Title

Go to Top