Rondvluchten

Toran Heliservice

Vlieg met ons mee…

Tijdens een rondvlucht ontdekt u onze mooie streek zoals u ze nooit eerder zag: vanuit de lucht! U vliegt mee met een instructeur uit onze school voor een schitterende ervaring. De helikoptervlucht duurt een half uur tot een uur, maar met een snelheid van 200 km / u en in vogelvlucht is dat ruim voldoende om u in vervoering te laten brengen door onze regio en de kust.

We bieden vaste routes aan boven de oorlogsmonumenten in de Westhoek of langs de kust. Echter is het ook mogelijk om zelf een traject samen te stellen, bv boven je woonomgeving of geboortestreek.

  • Wevelgem, Knokke, Sint-Truiden, Meerbeek of Antwerpen
  • 1 – 6 personen (Grotere groepen, zie luchtdopen)

  • Op afspraak

OOSTKUST TOUR

Vanuit Wevelgem (60 min) of Knokke (30 min of 60 min)

OOSTKUST TOUR

Vertrekken van uit de helihaven van Knokke of van uit Wevelgem. Je kan genieten van het prachtig zicht over de kustlijn van Knokke en de haven van Zeebrugge. Via Lissewege vliegen we richting Brugge en Damme.

WESTKUST TOUR

Vanuit Wevelgem (60 min) of Knokke ( 60 min)

WESTKUST TOUR

De westkust met zijn haven van Nieuwpoort en Oostende, is een schitterende parel. Geniet van het zicht over de kustlijn en de mooie kuststeden.

BATTLEFIELD TOUR

Vanuit Wevelgem (30 min of 60 min)

BATTLEFIELD TOUR

We vertrekken van uit onze thuisbasis in Wevelgem en tonen u graag de belangrijkste oorlogssites in de omgeving van Ieper en Diksmuide, oa: Tyne Cot Cemetery, Essex Farm Cemtery, Hill 62, Menenpoort…

VLAAMSE ARDENNEN TOUR

Vanuit Wevelgem (30 min of 60 min)

VLAAMSE ARDENNEN TOUR

We vertrekken van uit onze thuisbasis te Wevelgem en vliegen over de streek van Ronse, Oudenaarde, Geraardsbergen en via de mooie stad Doornik, terug naar Wevelgem.

BRUSSELS TOUR

Vanuit St Truiden (60 minuten)

BRUSSELS TOUR

De hoofdstad van Europa hoeft geen uitleg meer; Een prachtige, onvergetelijke ervaring om de streek rond Brussel te verkennen vanuit een helikopter. 

LIMBURG TOUR

Vanuit St truiden ( 30 min of 60 min)

LIMBURG TOUR

We vertrekken vanop de luchthaven te St Truiden en overvliegen de alom gekende uitgestrekte fruitstreek met een bezoekje aan de Limburgse steden Hasselt, Diest en Tienen.

CUSTOM TOUR

Vanuit Wevelgem, Knokke, St Truiden of Antwerpen (30 of 60 min)

CUSTOM TOUR

U wil graag uw eigen stad of gemeente ontdekken van uit de lucht? Geef ons de locaties door die u graag wil overvliegen. We helpen u graag bij het uitstippelen van een mooie vlucht !

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!