Zelf vliegen met een helikopter2024-03-07T12:35:37+00:00

U droomt er van om zelf eens te vliegen?

Verwezenlijk uw droom om piloot te zijn met de unieke vliegervaringen van TORAN. Of u nu kiest voor onze initiatievlucht of deelneemt aan een van onze infodagen, elke ervaring biedt u de kans om de kunst van het helikoptervliegen te ontdekken en zelf achter de stuurknuppel te kruipen.

Leer de basis van het helikoptervliegen met onze initiatievlucht, inclusief 30 min. grondinstructie gevolgd door een hands-on helikoptervlucht. Kies voor een uitgebreide sessie van 60 minuten voor extra sightseeing.

Ontdek ook onze EASA-erkende PPL(H) opleiding tot privaat helikopterpiloot tijdens onze infodagen, waarbij u zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden opdoet op verschillende locaties in Vlaanderen.

Of u nu een aspirant-piloot bent of gewoon de sensatie van het vliegen wilt ervaren, TORAN biedt u de ultieme vrijheid in de lucht.

Een onvergetelijke ervaring, ideaal als cadeau of om zelf te beleven.

  • Initiatievlucht

    Vanaf  495,00
    Word piloot voor een dag met de initiatievlucht van TORAN. Leer de basis van het helikoptervliegen in een half uur grondinstructie, gevolgd door een praktische vliegsessie met dubbele besturing, voor een onvergetelijke ervaring. Kiest u voor de 60 minuten vlucht, dan combineren we 30 minuten initiatie met 30 minuten sightseeing, een perfecte mix van leren en ontspannen.
  • Ervaar vliegen met TORAN's Academy! Ontdek onze PPL(H) helikopterpilootopleiding en neem deel aan onze initiatievluchten. Krijg praktijkervaring met een helikoptervlucht op locaties zoals Kortrijk en Antwerpen. Begin met een grondige briefing gevolgd door een 40-minuten durende vlucht, waarin u zelf 20 minuten stuurt, voor € 295. Schrijf je in voor een unieke helikoptervlucht bij TORAN's Academy!

Title

Go to Top