Arrangement Hof van Cleve

Na jarenlang de vertrouwde rechterhand van Peter Goossens te zijn geweest, begint Floris Van Der Veken aan zijn eigen culinaire avontuur.

Met liefde voor het basisproduct, streeft Floris ernaar om pure smaken in al hun authenticiteit en subtiliteit te vertalen in unieke gerechten. Aangevuld met een uitzonderlijk oog voor detail en een voortreffelijke service belooft hij onvergetelijke ervaringen voor zijn gasten. Ontdek het menu.

Tafelen bij Hof van Cleve is een totale belevenis, een meeslepende ervaring die te voelen is in elk facet van het restaurant. Elk detail, hoe klein ook, wordt met aandacht benaderd. Gastvrijheid en service zijn voor Hof van Cleve even essentieel als een voortreffelijk gerecht. Op deze wijze creëren zij onvergetelijke momenten om te koesteren.

Beleef een onvergetelijke ervaring dankzij een helivlucht met TORAN en een heerlijke lunch in Hof van Cleve.

Praktische informatie

  • De aanvang van de lunch is 12:00 uur.
  • De terugreis is gepland vier uur na aankomst, met een maximale wachttijd van één uur.
  • Dit arrangement omvat geen budget bij Hof van Cleve. Uw verbruik wordt ter plaatse afgerekend.
  • U kunt maximaal 3 maanden vooruit boeken en minimaal 1 week.

Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen

Sommige tafeltjes van 2 kunnen op bepaalde data uitgebreid worden naar 4 personen. Gelieve dit op voorhand aan te vragen zodoende we kunnen navragen of dit mogelijk is.

Maak uw reservatie

Dit arrangement omvat geen budget bij Hof van Cleve. Uw verbruik wordt ter plaatse afgerekend. Ontdek het menu.

Mocht u uw boeking meer dan één week voor de geplande datum annuleren, voorzien wij u van een voucher ter waarde van 50% van het oorspronkelijke bedrag. Deze voucher kunt u gebruiken op onze website. Bij annulatie minder dan één week voor de geplande datum, kunnen wij helaas geen vergoeding bieden.

Het weer kan een belangrijke rol spelen bij het bepalen of een vlucht doorgaat. De veiligheid van onze passagiers en bemanning is onze hoogste prioriteit.

Om ervoor te zorgen dat u ongeacht het weer kunt genieten van uw ervaring, regelt TORAN een taxi voor u. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze aankomst voor uw lunch. Als compensatie voor het ongemak ontvangt u ook een gelijkwaardige voucher voor een helikoptervlucht op een later tijdstip.

We bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden!

Belangrijk: reserveer uw gewenste datum zodat uw tafel gegarandeerd is op die specifieke dag. U betaalt tijdens het reserveren een voorschot van € 780 voor 2 personen en € 1.250 voor 4 personen.

Het restbedrag is afhankelijk van uw wensen en wordt nadien via overschrijving voldaan. Na het voltooien van uw reservatie, contacteren we u om verdere details te bespreken.

Na het voltooien van uw reservatie nemen we contact met u op om de verdere details te bespreken. We geven alvast een richtlijn voor de gevraagde aankomsttijden van alle passagiers in de geselecteerde helihaven. Op basis van dit tijdstip, komen we aan om 12.00 uur in Hof van Cleve.

Kortrijk-Wevelgem: 11:15 uur
Knokke-Westkapelle: 11:00 uur
Antwerpen-Deurne: 10:45 uur
Sint-Truiden-Brustem: 10:30 uur

01/05 t.e.m. 20/07 – elke woensdag t.e.m. vrijdag – lunch: 2 personen
01/05 t.e.m. 31/05 – elke zaterdag – lunch: 4 personen
01/06 t.e.m. 20/07 – elke zaterdag – lunch: 2 personen

Uitzonderingen: zaterdag 18/05 en vrijdag 05/07